Wie zijn wij | DeGusteau Hospitality Groep

Wie zijn wij

Organisatie DeGusteau

Directie

Lars van Galen | DeGusteau Hospitality Groe

Lars van Galen 

Lars van Galen is geboren in Enschede en heeft tijdens zijn opleiding “Sterklas” (een initiatief van het Gilde van Nederlandse Meesterkoks) bij diverse vooraanstaande restaurants zoals Restaurant Onder de Boompjes en Château Neercanne in Maastricht gewerkt. Na het afronden van de Sterklas is hij bij Restaurant Château Neercanne in dienst getreden als chef de parti en heeft hier vijf jaar gewerkt op het niveau van souschef.

In 2007 was het tijd om de stap te maken naar een functie als Chef de Cuisine bij De Bloemenbeek in De Lutte. In deze functie heeft Lars de mogelijkheid gekregen het beleid in de keuken te bepalen en een eigen kookstijl te ontwikkelen. Ook hier streefde hij naar het hoogst bereikbare, niet alleen culinair maar ook op het gebied van organisatie, opleiding, personeelsbeleid en commercie. Op 1 maart 2012 neemt hij met zijn compagnon Richard van den Hoeven, Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink over.

2010 Toetreding Koksgilde Nationaal Team
2011 Winnaar Gouden Koksmuts
2011 Winnaar Benelux Finale Prix Culinaire “Le Taittinger”
2011 Michelinster Restaurant “De Bloemenbeek”
2011 Winnaar Internationale Prix Culinaire “Le Taittinger” (45e winnaar, 3e Nederlander)
2012 Opening eigen Hotel-Restaurant ’t Lansink
2013 Michelinster Restaurant ’t Lansink
2014 Eretitel SVH Meesterkok
2015 Toetreding bij “Les Patron Cuisiniers”
2016 Initiatiefnemer en lid Twente Culinair
2016 Start Frites Boutique (www.fritesboutique.nl)
2017 Start Grand Café Ledeboer, Restaurant & Events (www.ledeboer-almelo.nl)

Richard van den Hoeven | DeGusteau Hospitality Groep

Richard van den Hoeven 

Richard is geboren en getogen “Hengeloer” en in 2001 afgestudeerd aan de Hotelschool. Na een jaar in het buitenland te hebben gezeten heeft hij ervaring opgedaan in diverse hotels in Twente. Op 1 maart 2012 neemt hij met zijn compagnon Lars van Galen, Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink over. Het begin van een heuse Hospitality Groep volgt in de jaren erna.

2012 Overname Hotel-Restaurant ’t Lansink
2013 Michelinster Restaurant ’t Lansink
2014 Start samenwerking met Landgoed Hof te Boekelo
2016 Initiatiefnemer en lid Twente Culinair
2016 Start Samenwerking Museum Buurtspoorweg
2016 Start Frites Boutique (www.fritesboutique.nl)
2017 Start Grand Café Ledeboer, Restaurant & Events (www.ledeboer-almelo.nl)
2018 Start De Gusteau Hospitality Groep

Nevenfuncties:
– RVA Gastvrij Twente
– Voorzitter Hotel Overleg Twente
– Bestuurslid Twente Culinair
– lid Regio Raad Kamer van Koophandel

SALES & Marketing:

Maaike Meester
085- 536 36 03
M.Meester@degusteau.nl

Grand Café Ledeboer
Rick Blanken
0546- 74 57 81

 

Informatie aanvragen
6 unieke locaties voor ontmoeten, vieren en zakendoen. Voor ieder moment een passend arrangement, ieder met een eigen invulling en sfeer. Arrangement op maat? Vertel ons uw wensen en ook daar komen we uit
Vertel ons uw wensen!