Wie zijn wij

Organisatie DeGusteau

Richard van den Hoeven | DeGusteau Hospitality GroepRichard van den Hoeven 

Richard is geboren en getogen “Hengeloer” en in 2001 afgestudeerd aan de Hotelschool. Na een jaar in het buitenland te hebben gezeten heeft hij ervaring opgedaan in diverse hotels in Twente. Op 1 maart 2012 neemt hij met zijn compagnon Lars van Galen, Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink over. Het begin van een Hospitality platform volgt in de jaren erna.

2012 Overname Hotel-Restaurant ’t Lansink (mede-eigenaar tot 2020)
2013 Michelinster Restaurant ’t Lansink
2014 Start samenwerking met Landgoed Hof te Boekelo
2016 Initiatiefnemer en lid Twente Culinair
2016 Start Samenwerking Museum Buurtspoorweg
2016 Start Frites Boutique (verkocht in 2018)
2017 Start Ledeboer Almelo, Restaurant & Events (www.ledeboer-almelo.nl) (mede eigenaar)
2017 Titel SVH Meesterkok voor compagnon Lars van Galen
2018 Start DeGusteau Hospitality
2020 Verkoop aandelen Hotel ’t Lansink aan Lars van Galen.
2020 Continuering DeGusteau & Ledeboer

Nevenfuncties:
– RVA Gastvrij Twente
– Voorzitter Hotel Overleg Twente
– Bestuurslid Twente Culinair
– lid Regio Raad Kamer van Koophandel

 

 

Informatie aanvragen
6 unieke locaties voor ontmoeten, vieren en zakendoen. Voor ieder moment een passend arrangement, ieder met een eigen invulling en sfeer. Arrangement op maat? Vertel ons uw wensen en ook daar komen we uit
Vertel ons uw wensen!