Werken bij | DeGusteau Hospitality Groep

Werken bij

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan of stage in de horeca?

DeGusteau Hospitality Groep is een jonge horeca groep bestaande uit meerdere bijzondere top horeca locaties in Twente. Er is dus altijd wel een locatie die je aan spreekt. DeGusteau zoekt regelmatig mensen voor functies in de keuken, bediening, front-office of sales.

Vind je het leuk om gasten een onvergetelijke dag te bezorgen en ben je ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar, stuur dan jouw motivatiebrief met CV en
foto naar info@degusteau.nl

DeGusteau Hospitality Groep biedt tevens stageplaatsen aan jongeren van diverse HBO en  MBO opleidingen. Ook staan wij open voor stages van leerlingen van het ROC.


Openstaande vacatures:

De Gusteau Hospitality Groep:
DeGusteau Hospitality Groep bestaat uit diverse eigen merken, zoals ’t Lansink*, Ledeboer, Lars van Galen maar ook uit samenwerkingspartners waar zij exclusieve afspraken mee heeft, zoals het Museum Buurtspoorweg, Hof te Boekelo, Landgoed Zonnebeek.
Kwaliteit is waar het om draait en persoonlijke aandacht waarmee wij het verschil maken. Wij hebben de expertise om elk feest, catering of evenement tot iets unieks te brengen.

Vacature(s):
Oproepkracht De Gusteau
Zoek jij een afwisselende baan waarbij je op verschillende locaties werkt?
denk hierbij aan een culinair diner verzorgen in een rijdende stoomtrein, Frites & hotdogs bereiden vanuit onze FoodTruck on Tour, diners verzorgen op bijzondere locaties. Ben jij gastvrij en stressbestendig? Solliciteer dan nu via info@degusteau.nl


’t Lansink:
‘t Lansink is een monumentaal Hotel & Restaurant (1916) en onderdeel van De Gusteau Hospitality Groep, met 25 kamers, een klassiek Nederlands-Frans restaurant (Met Michelinster sinds 2013), een unieke chefs table, een moderne lounge/bar met terrassen en een lommerrijke tuin. ’t Lansink is gelegen in het Historische en best bewaarde Tuindorp van Nederland, op loopafstand van het centrum van Hengelo. ’t Lansink heeft een goede mix tussen zakelijke en toeristische gasten die willen genieten van een onbezorgd dagje, weekendje of weekje weg. Samen met het jonge en gedreven team streven wij dagelijks naar top kwaliteit binnen een kerngezond bedrijf.

Vacature(s):
Ontbijtmedewerker
(Oproepkracht) medewerker bediening
Leerling bediening
Afwashulp


Grand café Ledeboer, Restaurant & Events
Grand Café Ledeboer is een eetgelegenheid met een Bib Gourmand  in het centrum van Almelo. Een grand café met live cooking, een wijnwinkel, een koffiewinkel, 100 zitplaatsen en een ruim terras, geopend voor lunch en diner.

Vacature(s):
(Oproepkracht) medewerker bediening
Afwashulp

Kom je bij ons werken?
Neem gerust contact met ons op!