Bedrijfsfeest | DeGusteau Hospitality Groep

Over ons

DeGusteau Hospitality Groep

Met ruim 20 jaar ervaring in de horeca, hotellerie en party event catering is DeGusteau Hospitality Groep waar u terecht kan voor al uw gastvrijheidsvragen.

DeGusteau Hospitality Groep bestaat uit diverse eigen merken, zoals ’t Lansink*, Ledeboer, Lars van Galen maar ook uit samenwerkingspartners waar zij exclusieve afspraken mee heeft, zoals het Museum Buurtspoorweg, Hof te Boekelo, Landgoed Zonnebeek.

Wij verzorgen wij graag ook uw evenement, op één van onze eigen locaties in Oost-Nederland of iedere andere locatie waar u uw feestelijke aangelegenheid wilt vieren. Kwaliteit is waar het om draait en persoonlijke aandacht waarmee wij het verschil maken. Wij hebben de expertise om elk feest, catering of evenement tot iets unieks te brengen. Iedere doelgroep en op elke locatie is het voor ons mogelijk om een evenement te organiseren waarbij u en uw gasten een geweldige dag/avond beleven en een mooie en unieke herinnering meekrijgen om op terug te kijken.

Lees hier meer over wie wij zijn

Bekijk ons magazine door op de onderstaande afbeelding te klikken.

Magazine | DeGusteau Hospitality Groep

Informatie aanvragen
6 unieke locaties voor ontmoeten, vieren en zakendoen. Voor ieder moment een passend arrangement, ieder met een eigen invulling en sfeer. Arrangement op maat? Vertel ons uw wensen en ook daar komen we uit.
Vertel ons uw wensen!