Bedrijfsfeest | DeGusteau Hospitality Groep

Over ons

DeGusteau, platform voor locaties en cateraars

Met ruim 20 jaar ervaring in de horeca, hotellerie en party event catering is DeGusteau waar u terecht kan voor al uw gastvrijheidsvragen.

DeGusteau, Culinaire Concepten & Events biedt diverse bijzondere locaties in de regio Oost Nederland, zoals Restaurant Ledeboer, het Museum Buurtspoorweg, Hof te Boekelo, Landgoed Zonnebeek, Landgoed Singraven, Landgoed (deel)Bekspring etc.

Wij verzorgen wij graag ook uw evenement, op één van deze locaties in Oost-Nederland of iedere andere locatie waar u uw feestelijke aangelegenheid wilt vieren. Kwaliteit is waar het om draait en persoonlijke aandacht waarmee wij het verschil maken. Wij hebben de expertise om elk feest, catering of evenement tot iets unieks te brengen. Iedere doelgroep en op elke locatie is het voor ons mogelijk om een evenement te organiseren waarbij u en uw gasten een geweldige dag/avond beleven en een mooie en unieke herinnering meekrijgen om op terug te kijken.

Lees hier meer over wie wij zijn.

Informatie aanvragen
Unieke locaties voor ontmoeten, vieren en zakendoen. Voor ieder moment een passend arrangement, ieder met een eigen invulling en sfeer. Arrangement op maat? Vertel ons uw wensen en ook daar komen we uit.
Vertel ons uw wensen!