't Lansink Hengelo | DeGusteau Hospitality

't Lansink (Hotel-Restaurant)

´t Lansink (Hotel-Restaurant)

De sfeer van toen, met de kwaliteit van nu. Die combinatie maakt ’t Lansink zo uniek. In het voormalige theehuis uit 1916 komt het beste van alle tijden bij elkaar. In het restaurant (bekroond met 1 Michelinster en op plek 65 in de Lekker500) wordt u heerlijk in de watten gelegd. Patron Cuisinier Lars van Galen en zijn brigade maken met de beste producten uit de streek eigentijdse culinaire verrassingen om heerlijk ontspannen van te genieten (lunch en diner).

Heerlijk ontspannen overnachten? Dat kan in één van onze 25 hotelkamers. Ook die ademen de sfeer van toen, gecombineerd met eigentijds comfort als heerlijke boxspringbedden, modern sanitair en flatscreen tv. Voor bijeenkomsten, zakelijk en privé, kunt u terecht in onze vijf zalen, die elk een eigen uitstraling hebben. ’t Lansink is ook officieel erkend als Huis der Gemeente. Bruidsparen kunnen elkaar bij ons het ja-woord geven en daarna op maat het huwelijksfeest vieren: van intiem dinertje tot bruisende party. Na afloop is het romantisch overnachten in de moderne bruidssuite met open haard, bubbelbad en rond bed. Zo wordt het echt een dag om nooit te vergeten!

't Lansink (Hotel-Restaurant) | DeGusteau Hospitality Groep

Contact

C.T. Storkstraat 18
7553 AR  HENGELO
T: 074-2910066
E: info@hotellansink.nl

Website: www.hotellansink.nl

Team

Maitre ‘d Hotel: Tom Isik
Sales: Maaike Meester & Nadeche Grooten
SVH Meesterkok: Lars van Galen

Openingstijden

Maandag t/m zondag: 07:00 – 23:30

Informatie aanvragen
Kwaliteit en verfijning tot in de details. Perfectie in alles! De juiste balans in sfeer en smaak. Zo wordt elke bijzondere gelegenheid een waardevolle herinnering.
Informatie aanvragen