Museum No Hero | DeGusteau Hospitality Groep

Museum No Hero

Museum No Hero

Museum No Hero is gevestigd in een mooi historisch pand in Delden, omgeven door een prachtige tuin en biedt de mogelijkheid om (een deel van) het museum, een zaal of de tuin te huren.

Wil je een exclusief diner, een vergadering in een inspirerende setting of een presentatie geven die iedereen bijblijft? Het Museum staat garant voor een bijzondere beleving. Een arrangement met lunch of diner en rondleiding, het is allemaal mogelijk.

Of je nu nul, vijftig of honderd wordt, voor ieder feest is het een perfecte locatie voor brunch, borrel, birthday bash of bal.

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie op zoek naar een bijzondere locatie? Museum No Hero is uitermate geschikt als trouwlocatie. Onze met kunst gevulde zalen en prachtige museumtuin lenen zich uitstekend voor een sfeervolle ceremonie en fantastische trouwfoto’s en feest.

Informatie aanvragen
Kwaliteit en verfijning tot in de details. Perfectie in alles! De juiste balans in sfeer en smaak. Zo wordt elke bijzondere gelegenheid een waardevolle herinnering.
Informatie aanvragen