Ledeboer Almelo | DeGusteau Hospitality Groep

Ledeboer

Ledeboer, Restaurant & Events

Een authentieke sfeer in een modern jasje, dat is wat het concept uniek maakt. In het voormalige bankiershuis van de firma (Helmich) Ledeboer & Co uit 1909 in Almelo, wordt u heerlijk in de watten gelegd. Het gebouw fungeerde tot 1994 als bankgebouw en oude elementen zoals de kluizen kunt u hier nog steeds terugvinden.

Wij werken zoveel mogelijk samen met producenten en collega’s uit deze streek. Zo kunt u bij ons terecht voor een ‘Meesterlijk’ kopje koffie, een heerlijk glas (speciaal) bier van de Twentse Bierbrouwerij en live cooking van Chef de Cuisine Rick Blanken. Ook serveren wij diverse kwaliteitswijnen en hebben we een wijnshop voor de liefhebbers. Ons restaurant biedt plaats aan 100 personen en heeft een ruim buiten terras.

Wij bieden u de mogelijkheid het Grand Café/Restaurant exclusief voor uzelf af te huren, bijvoorbeeld voor (culturele) evenementen, trouwerijen en vergaderingen, tot maximaal 200 gasten.

Ledeboer Almelo | DeGusteau Hospitality Groep

Contact

Wierdensestraat 2
7607 GH ALMELO
T: 0546- 745781
E: info@ledeboer-almelo.nl

Team

Chef-Kok / Bedrijfsleider : Rick Blanken

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 – 22:00
* overige dagen en tijden op aanvraag

Informatie aanvragen
Kwaliteit en verfijning tot in de details. Perfectie in alles! De juiste balans in sfeer en smaak. Zo wordt elke bijzondere gelegenheid een waardevolle herinnering.
Informatie aanvragen