Landgoed Singraven | DeGusteau Hospitality Groep

Landgoed Singraven

Landgoed Singraven – Denekamp

’t Lansink / DeGusteau mag vanaf 2016 in het Huis Singraven exclusief culinaire diners en trouwerijen verzorgen. Wij serveren hier 4-gangen diners vanaf 25 personen, of vorkjesdiners vanaf 30 personen.

Landgoed Singraven is schitterend gelegen langs de Dinkel dicht bij het dorp Denekamp. Op het landgoed staan vele bijzondere monumentale gebouwen, waaronder het statige Huis Singraven, het achterliggende Koetshuis en de eeuwenoude watermolen met drie raderen. Singraven biedt een veelzijdig landschap met bossen, lanen, akkers, weilanden, moerassen, en de steeds aanwezige Dinkel.

Zo maar een voorbeeld van een diner avond:
Wij ontvangen u en uw gasten met een sprankelend glas Champagne Taittinger buiten op het bordes of anders in een van de prachtige salons in het Huis. Vervolgens geniet u van een prachtig piano concert. Aansluitend nodigen wij u uit voor een culinair diner verzorgd door Sterchef/SVH Meesterkok Lars van Galen en zijn team. Ter afsluiting geniet u van een geurig kopje espresso en gaat u met een bijzondere ervaring weer huiswaarts.

Geschikt voor:
* Private Dining tot 50 personen (in het Huis of in de tuinen)
* Officieel trouwlocatie van de gemeente Dinkelland

Landgoed Singraven binnen | DeGusteau Hospitality Groep

Informatie aanvragen
Kwaliteit en verfijning tot in de details. Perfectie in alles! De juiste balans in sfeer en smaak. Zo wordt elke bijzondere gelegenheid een waardevolle herinnering.
Informatie aanvragen