Landgoed Bekspring

Landgoed Bekspring
De boerderij op landgoed Bekspring is een oude, typische hoeve, die stamt uit de zestiende eeuw. De boerderij is in 2008 geheel gerenoveerd, waarbij moderne voorzieningen harmonieus zijn geïntegreerd in de historische elementen van de boerderij. De boerderij is in drie delen gesplitst: het achterste deel is het woongedeelte, in het midden bevindt zich een gastverblijf en aan de voorkant bevindt zich ‘de’ Deel: de oude dorsvloer van de boerderij die verbouwd is tot locatie om met anderen te delen.

De Deel is het voormalige werkgedeelte van de boerderij. Na de renovatie in 2008, is de boerderij gemoderniseerd zonder dat daarbij de historische elementen verloren zijn gegaan. Mede daardoor is de natuurlijke en oorspronkelijke sfeer behouden gebleven en heeft de Deel een sfeervolle uitstraling.

De Deel (110 m2), is ingericht als ruimte voor bijeenkomsten en biedt ruimte aan maximaal 100 personen. In de voormalige stallen bevinden zich de keuken en een garderobe.

In de zomer kan de “niendeur” geheel worden geopend, waardoor het erf met de deel een sfeervol geheel kan vormen.

Het gebruik van de Deel kan gecombineerd worden met andere activiteiten op het landgoed, zoals wandelingen, fietstochten of picknicks op eigen terrein.

Informatie aanvragen
Kwaliteit en verfijning tot in de details. Perfectie in alles! De juiste balans in sfeer en smaak. Zo wordt elke bijzondere gelegenheid een waardevolle herinnering.
Informatie aanvragen