Foodtruck | DeGusteau Hospitality Groep

Foodtruck & more

FOODTRUCK

DeGusteau FoodTruck & more is een restaurant op wielen (Inspired by Lars van Galen).

Vanuit de USA komen overwaaien en nu ook in Twente. Onze Mercedes 409 Brandweer Truck hebben wij laten ombouwen tot rijdende keuken, om u te voorzien van een unieke hotdog, broodje beenham of culinaire “amuse”gerechten, diverse koffie specialiteiten & meer. Daarbij een heuse tap voorzien van Groslch bier en uw feest is compleet.

Onze koffie is speciaal door Meesterlijke koffie uit Hengelo voor ons gebrand en de worsten zijn afkomstig van Meesterworst bereider Jacobs uit Borne.

De Lansink FoodTruck & more is met name geschikt voor trouwerijen aan huis, bedrijfsevenementen, of andere bijzondere activiteiten op locatie. U kunt onze Truck nu reserveren.

* Onbeperkt genieten van diverse koffie specialiteiten
* Culinaire hotdogs
* Broodje beenham van de BBQ grill
* “Amuse” gerechtjes van Michelinster kwaliteit
* Grolsch bier & overige consumpties vanuit de unieke tapwagen
* Stroopwafels

Foodtruck | DeGusteau Hospitality Groep

De Lansink FoodTruck is te huur voor € 450,00 per 4-uur (regio Hengelo +10 km.). Dit is inclusief onbeperkt koffie, thee, benzine kosten en overige catering kosten.

Wenst u naast koffie een complete catering inclusief hapje/drankje dan bedraagt de Truck € 350,00 inclusief koffie/thee en benzine kosten. De gerechtjes worden naar verbruik/reservering berekend.

Informatie aanvragen
Kwaliteit en verfijning tot in de details. Perfectie in alles! De juiste balans in sfeer en smaak. Zo wordt elke bijzondere gelegenheid een waardevolle herinnering.
Informatie aanvragen