Bedrijfsfeest in Overijssel

Bedrijfsfeest in Overijssel

U bent van plan een bedrijfsfeest te organiseren in Overijssel en wilt inspiratie op doen. U bent op zoek naar een unieke locatie voor uw bedrijfsfeest of misschien wilt u het feest organiseren in uw bedrijfspand, maar wilt u een bijzondere invulling geven aan het evenement.

Informatie aanvragen

Dan bent u hier aan het juiste adres. DeGusteau Hospitality Groep is namelijk gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsevenementen en andere gelegenheden in Overijssel. Wij bieden u ruime keuze in unieke en exclusieve locaties, de beste diners en lunches en de leukste arrangementen. Of u nou op zoek bent naar iets actiefs, ontspannens of culinairs; DeGusteau Hospitality Groep weet er raad mee.

DeGusteau Hospitality Groep organiseert uw bedrijfsfeest in Overijssel

Met al meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van evenementen, is uw bedrijfsfeest in goede handen. De mogelijkheden om een succesvol bedrijfsfeest samen te stellen zijn oneindig; van het vinden van de perfecte locatie, tot aan de catering en verdere invulling van uw bedrijfsfeest.

Als u een bedrijfsfeest in Overijssel wilt organiseren dat verder gaat dan het ‘gebruikelijke’, dan zijn wij het die daar samen met u op passende wijze invulling aan geven.

Een bedrijfsfeest midden in de pracht van Overijssel

Overijssel kenmerkt zich door de prachtige uitgestrekte bossen, historische landgoederen en karakteristieke boerderijen. Een perfecte omgeving om een onvergetelijk bedrijfsfeest te organiseren. DeGusteau Hospitality Groep weet precies waar u moet zijn als het gaat om de mooiste locaties voor uw bedrijfsfeest in Overijssel.

Neemt u eens een kijkje bij deze prachtige locaties:

Op veel van deze locaties heeft u de mogelijkheid om samen met uw collega’s en eventuele aanhang te blijven overnachten. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat u langer dan een dag of avond in de prachtige omgeving van Overijssel wilt verblijven.

Heeft u zelf een locatie op het oog in Overijssel? Dan denken we graag mee over de invulling van uw bedrijfsfeest. DeGusteau Hospitality Groep biedt namelijk een scala aan arrangementen en activiteiten die wij op het bedrijfsfeest op uw eigen locatie kunnen verzorgen.

Arrangementen die kleur geven aan uw bedrijfsevenement in Overijssel

Om net dat beetje extra te geven aan uw bedrijfsfeest, kiest u bij ons uit diverse arrangementen op het gebied van activiteit, ontspanning en culinair. Uiteraard zijn deze arrangementen met elkaar te combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld een heerlijk ontspannen diner organiseren met aansluitend een bruisend themafeest. Of een bedrijfsfeest met spelshow in combinatie met een hippe FoodTruck met heerlijke hapjes.

Een greep uit de mogelijkheden die wij u bieden:

Naast onze diverse arrangementen is er natuurlijk ruimte voor uw eigen specifieke wensen. Wij zorgen samen met u dat uw bedrijfsfeest in Overijssel een succes wordt.

DeGusteau Hospitality Groep organiseert samen met u een onvergetelijk bedrijfsfeest in Overijssel

Hoe u uw bedrijfsfeest in Overijssel ook vormgeeft, verwacht van ons altijd kwaliteit. Wij hebben oog voor zelfs de kleinste details en zoeken altijd de juiste balans tussen sfeer en smaak.

Wilt u weten hoe we uw bedrijfsfeest onvergetelijk gaan maken? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw perfecte bedrijfsfeest te bespreken.

Informatie aanvragen
6 unieke locaties voor ontmoeten, vieren en zakendoen. Voor ieder moment een passend arrangement, ieder met een eigen invulling en sfeer. Arrangement op maat? Vertel ons uw wensen en ook daar komen we uit.
Vertel ons uw wensen!