Vrijgezellenfeest | DeGusteau Hospitality Groep

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest vieren hoort erbij. Wilt u graag een vrijgezellenfeest in Twente organiseren? Dan maakt DeGusteau het u graag makkelijk. Wij hebben talloze ideeën en organiseren dit tot in de puntjes voor u. Een vrijgezellenfeest voor mannen of voor vrouwen. Of u nu een outdoor feest wil, of liever een activiteit binnen wilt houden, of u nu actief wilt zijn of lekker wilt genieten van een high wine of heerlijk diner. Bij DeGusteau kan het allemaal.

Thema voor vrijgezellenfeest

Vaak wordt een vrijgezellenfeest in een bepaald thema gevierd. DeGusteau heeft in samenwerking met VenderBosch Events een aantal themafeesten en spelshows ontwikkeld die een gegarandeerd succes zullen zijn. Deze feesten zijn vooral geschikt voor vrijgezellenfeesten met veel deelnemers. U kunt een keuze maken uit verschillende thema’s of spelshows, zoals bijvoorbeeld ‘Casino Royale’, ‘Après Ski’, ‘Miljoenenjacht’, ‘Mannen tegen de Vrouwen’ of ‘Moorddiner’. Voor ieder wat wils en perfect te combineren met een heerlijk diner of gezellige borrel.

High wine

Wilt u graag een gezellig vrijgezellenfeest, waarbij iedereen heerlijk bij kan praten? Een vrijgezellenfeest in de vorm van een uitgebreide high wine? Ook dat is mogelijk op verschillende locaties van DeGusteau. Een echte wijnkenner zal een aantal heerlijke wijnen selecteren, passend bij de gerechten die tijdens de high wine geserveerd worden. Dit zijn gerechtjes zoals ambachtelijke broodsoorten met dips, flammkuchen, een soepje, een tapasplank met allerlei lekkere soorten ham, kaas en olijven en een warm seizoensgerecht. Aan deelnemers van het vrijgezellenfeest die zwanger zijn, kan een speciale variant van de high wine geserveerd worden.

Culinaire rit in rijdende stoomtrein

Een uniek vrijgezellenfeest organiseren? Dan is een culinaire rit in een rijdende stoomtrein een fantastisch idee. Terwijl jullie door het mooie Twentse landschap rijden, worden jullie met de meest heerlijke hapjes (bereid door SVH Meesterkok Las van Galen en zijn team van sterrenrestaurant ’t Lansink in Hengelo) in de watten gelegd. Een onvergetelijke belevenis voor de aanstaande bruid of bruidegom en alle gasten van het vrijgezellenfeest!

Luxe borrel of heerlijk diner

Is de aanstaande bruid of bruidegom dol op heerlijk eten en drinken? Op verschillende locaties van DeGusteau kan een luxe borrel of een uitgebreid diner geserveerd worden. Zo kunt u in de sfeer van toen met de kwaliteit van nu, genieten van de heerlijke gerechten die sterrenrestaurant ‘t Lansink in Hengelo serveert. Het is hier mogelijk om eventueel in een afgesloten deel te dineren, zodat jullie er een echt eigen vrijgezellenfeest van kunnen maken. Maar ook  in Almelo hebben wij een uitstekende culinaire locatie: Grand Café Ledeboer. Hier geniet u van geweldige gerechten in een heel speciale omgeving: een oud bankgebouw, waar de kluizen nog te zien zijn.

Foodtruck

Wat ook een leuk idee is, is het huren van onze foodtruck. Vanuit de Mercedes 409 Brandweertruck kunnen heerlijke gerechtjes geserveerd worden. Van luxe hotdogs en broodje beenham tot culinaire amusegerechtjes. Natuurlijk ontbreekt een biertap niet, maar ook koffiespecialiteiten kunnen besteld worden.
Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: wij helpen u graag het leukste feest te organiseren!

Onze arrangementen
Filter
Er kon niets worden gevonden
format_quote
Jullie doen je naam echt eer aan. Inderdaad kwaliteit en verfijning tot in de details. Perfectie in alles!
Marilyn Kooij
Review | DeGusteau Hospitality Groep
Informatie aanvragen
Kwaliteit en verfijning tot in de details. Perfectie in alles! De juiste balans in sfeer en smaak. Zo wordt elke bijzondere gelegenheid een waardevolle herinnering.
Informatie aanvragen