Uw eigen locatie | DeGusteau Hospitality Groep

Vergaderen

Vergaderen in Twente

Wilt u vergaderen in Twente en bent u op zoek naar een inspirerende locatie? DeGusteau biedt u verrassende vergaderlocaties in Twente waar u op een bijzondere manier samen kunt komen.

Unieke vergaderlocaties

Wat dacht u van vergaderen in de smaakvol gerestaureerde Goederenloods uit 1884 van Museum Buurtspoortweg in Haaksbergen, of zelfs in een rijdende stoomtrein die van Haaksbergen naar Boekelo rijdt? Een unieke beleving, evenals het vergaderen in Museum No Hero in Delden, waar u in een historisch pand met prachtige tuin omringd wordt door kunst.  Tussen het vergaderen door kunt u eventueel een prikkelende en verfrissende rondleiding volgen of genieten van een smakelijke lunch of diner.

Vergaderboerderijen

Ook vergaderen in de natuur is wat DeGusteau u kan bieden. Zo kunt u terecht in de rustgevende Vergaderboerderijen van Landgoed Hof te Boekelo, Landgoed Bekspring en Erve Klein Avest. Met de voeten in het gras of gewoon binnen in de stijlvol gerenoveerde boerderij. Deze Vergaderboerderijen bieden een geoutilleerde ruimte voor iedere vergadering tot 100 personen en er bestaat tevens de mogelijkheid om te blijven overnachten tot 20 personen. Een eventuele lunch verzogen wij voor u op locatie en mocht u uw vergaderdag graag afsluiten met een diner, dan zal een cateraar van uw wens dit graag voor u bereiden.

In alle rust vergaderen

Tenslotte mogen wij bij de mogelijkheden tot vergaderen in Twente, Restaurant Ledeboer niet vergeten. Een authentieke sfeer in een modern jasje; dat is wat Ledeboer uniek maakt. Vergaderen in Almelo kan uitstekend in dit voormalige bankiershuis. Het gebouw fungeerde voorheen als bankgebouw en oude elementen zoals de kluizen zijn hier nog steeds terug te vinden. U kunt deze bijzondere locatie afhuren, zodat u in alle rust kunt vergaderen en daarnaast mag genieten van de verschillende streekproducten die Ledeboer serveert.

Combineer voor extra beleving

De veelal monumentale locaties van DeGusteau zijn alle geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen en beschikken over de nodige faciliteiten. Het is mogelijk om de faciliteiten van de verschillende locaties te combineren, zoals een bijeenkomst in Museum Buurtspoorweg gevolgd door een rit met de stoomtrein van Haaksbergen naar Boekelo, een vergadering in de Vergaderboerderij op Landgoed Hof te Boekelo met afsluitend diner en een overnachting in het Koninklijke Hotel ’t Lansink te Hengelo. Zomaar een voorbeeld…

DeGusteau biedt verschillende standaard vergaderarrangementen aan als u wilt vergaderen in Twente, maar natuurlijk kunnen wij ook een arrangement geheel op maat voor u samenstellen. Onderstaand kunt u onze verschillende arrangementen bekijken.

Onze arrangementen
Filter
format_quote
Jullie doen je naam echt eer aan. Inderdaad kwaliteit en verfijning tot in de details. Perfectie in alles!
Marilyn Kooij
Review | DeGusteau Hospitality Groep
Klik hier voor een aanvraag
Heb je een locatie gevonden en wil je een aanvraag doen? Of heb je een vraag? Klik dan hier en we helpen je graag.
Informatie aanvragen