Stijlvol trouwen in 't lansink | DeGusteau Hospitality Groep

Trouwen

Trouwen in Twente – Een onvergetelijke dag

Zijn jullie op zoek naar een trouwlocatie in Twente? Eentje die jullie dag onvergetelijk maakt? Een landhuis, een kasteel, een trouwlocatie in Almelo of Hengelo of een heel unieke trouwlocatie? Trouwen in Twente: DeGusteau heeft het allemaal!

Trouwen in Twente

Alles moet zijn zoals jullie het in gedachte hebben en het liefst wilt u dat mensen nog weken, misschien wel maanden napraten over jullie bijzondere bruiloft. Bij DeGusteau kijken wij wat jullie wensen zijn, welke locatie het beste hierbij past en gaan er dan helemaal voor om jullie bruiloft in Twente onvergetelijk te maken!

Trouwen op een landgoed

Wilt u een echt sprookjeshuwelijk? Dan is trouwen op een landgoed de ultieme plek om dit gevoel te bereiken. DeGusteau heeft drie landgoederen waar wij graag jullie bruiloft organiseren; Landgoed Hof te Boekelo, Landgoed Singraven en Landgoed Zonnebeek. Wij verzorgen de catering voor uw bruiloft, zodat u zeker weet dat het goed is.

Landgoed Singraven

Landgoed Singraven is schitterend gelegen langs de Dinkel, dicht bij het dorp Denekamp. DeGusteau/ ’t Lansink, mag hier exclusief bruiloften verzorgen. Het landgoed is een officiële trouwlocatie van de gemeente Dinkelland, dus u kunt hier uw volledige huwelijksdag vieren in een sprookjesachtige en exclusieve omgeving.

Landgoed Zonnebeek

Wilt u graag uw bruiloft met een klein gezelschap vieren, maar wel in een prachtige omgeving? Dan is Landgoed Zonnebeek de locatie bij uitstek voor uw huwelijksdag. Ondanks het besloten karakter van Landgoed Zonnebeek, kunt u een aanvraag doen om op deze zeer exclusieve locatie een diner of een ander soort ontvangst te mogen organiseren voor een gezelschap van maximaal 24 personen. Hierbij zijn het enorme gazon en de aangrenzende boomgaard een schitterende entourage voor het houden van een bruiloft in de openlucht…

Landgoed Hof te Boekelo

Een prachtige Haverzathe, gelegen tussen de weilanden van Boekelo. Een feestje buiten op het gras, met eigen bar, of in het deel met knapperend haardvuur; alles is mogelijk. Deze locatie biedt de mogelijkheid tot het houden van een sit-down diner tot 85 personen of een bruiloft tot 125 personen. Daarnaast hebben u en enkele van uw gasten de mogelijkheid om te blijven overnachten in een van de luxe ingerichte boerderijkamers, waarvan er in totaal 10 zijn.

Stijlvol trouwen in Hengelo

Het romantische Hotel ’t Lansink in Hengelo is dé locatie voor uw trouwceremonie. De lommerrijke stadstuin, de prachtige trouwsalons, gelegen nabij het stadscentrum van Hengelo in de regio Twente. Het ‘stijlvol trouwen-arrangement’ biedt de perfecte invulling voor een romantisch huwelijk. ’t Lansink is ook officieel erkend als Huis der Gemeente. Bruidsparen kunnen elkaar hier het ja-woord geven en daarna op maat het huwelijksfeest vieren: van intiem diner tot bruisende party. Na afloop is het romantisch overnachten in de moderne bruidssuite met open haard, bubbelbad en rond bed.

Trouwen in Almelo: een feest!

Grand Café Ledeboer heeft zich ontwikkeld tot de toplocatie in Almelo, voor wat betreft een huwelijksreceptie of avondfeest. Gelegen in het centrum van Almelo en voorzien van moderne licht- en geluidsapparatuur is uw feest zo geregeld. Dé locatie voor trouwen in Almelo. Ledeboer beschikt over een ruimte die zich uitstekend leent voor intieme diners, een receptie of spetterend feest. Sfeervol, authentiek en romantisch zijn de kernwoorden die Ledeboer omschrijven.

Bruiloft in een museum

Wilt u graag eens wat anders? Wat dachten jullie van uw bruiloft vieren in een museum? Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen en Museum No Hero in Delden bieden een speciale omgeving voor het vieren van uw huwelijksdag. Museum Buurtspoorweg kan zelfs een extra dimensie aan uw huwelijksdag geven, door een diner te serveren in een rijdende stoomtrein. Museum No Hero kan uw gasten dan weer voorzien van een inspirerende rondleiding door het museum, terwijl u als bruidspaar zelf prachtige foto’s maakt in de geweldige museumtuin.

Foodtruck op uw bruiloft

Een echte verrassing voor uw gasten: onze FoodTruck & more! Deze Mercedes 409 Brandweertruck kan op iedere gewenste locatie voor komen rijden om uw gasten te verwennen met lekkere, culinaire gerechtjes die vanuit de foodtruck geserveerd worden. Hierbij ontbreekt een heuse biertap natuurlijk niet. Dus ook wanneer u een foodtruck wilt huren voor uw bruiloft, kunt u bij DeGusteau terecht.

Wilt u graag meer weten over onze uitgebreide mogelijkheden en uw wensen aan ons voorleggen? Neemt u dan vooral contact met ons op, zodat wij samen kunnen werken naar een onvergetelijk mooie dag!

Onze arrangementen
Filter
format_quote
Jullie doen je naam echt eer aan. Inderdaad kwaliteit en verfijning tot in de details. Perfectie in alles!
Marilyn Kooij
Review | DeGusteau Hospitality Groep
Klik hier voor een aanvraag
Heb je een locatie gevonden en wil je een aanvraag doen? Of heb je een vraag? Klik dan hier en we helpen je graag.
Informatie aanvragen