Ik Hou Van Holland Themafeest | DeGusteau Hospitality Groep

Ik Hou Van Holland Themafeest

Ik Hou Van Holland Themafeest

Ik Hou Van Holland Va. € 34,50 p.p (excl. BTW)

Geniet van een interactief ‘Ik Hou Van Holland‘ Themafeest met uw vrienden, familie of collega’s. Een waar spektakel voor iedereen!

Een Hollands decor met molens, tulpen, klompen en kaas, een verlichte dansvloer, een DJ, een enthousiaste presentator en nog veel meer. Geniet van een drankje en een hapje en ga de strijd met elkaar aan en speel verschillende Hollandse spelletjes. Zing mee met verschillende Nederlandstalige krakers, speel het spel met de ‘bom’ of geef een slinger aan het rad en ga naar huis met een oer-Hollandse prijs. De hele avond is er nog genoeg te beleven. Daag een ander uit tijdens de karaoke-ronde en laat zien dat jij een volwaardig artiest bent. Beschik jij niet over een gouden strot? Doe dan mee met verschillende leuke Hollandse spellen zoals, bierpulschuiven, boomstamzagen, sjoelen etc.

Een avond vol gezelligheid, muziek en interactie. Zing, feest, dans, lach en geniet van een groots feest.

Uw evenement op maat samenstellen? Dat kan! Wij denken graag met u mee en toveren iedere locatie om tot een Hollands geheel. U kiest voor een standaard arrangement of voor een arrangement op maat, neem hiervoor contact met ons op.

Wij maken graag een passend voorstel voor je
Neem gerust contact met ons op!