Familie & vrienden arrangementen | DeGusteau Hospitality Groep

Familie & vrienden

Feest voor familie & vrienden (privé events)

Wilt u graag iets vieren met uw vrienden of familie in een besloten sfeer? DeGusteau heeft daar ideale “feest” locaties voor, of het nu gaat om een exclusief diner, besloten event, vrijgezellenfeest of verjaardagsfeestje. En zelfs een baby shower in high wine-stijl is mogelijk!

Besloten feest in Almelo, Hengelo, Boekelo, Delden of Haaksbergen

Het is niet overal mogelijk om een besloten feest of diner te geven, terwijl u daar misschien wel behoefte aan heeft. DeGusteau heeft prachtige, sfeervolle locaties die af te huren zijn, of waarvan een afgesloten deel te reserveren is. Zo kunt u in een intieme omgeving samenkomen met familie en vrienden.

Diner of verjaardagsfeest in Twente

Een exclusief diner of iets feestelijks te vieren? Samen met u zorgt DeGusteau voor een gedenkwaardige dag of avond. Uw privé event kunt u eventueel ook aanvullen met een themafeest of spelshow, om zo een verrassend element aan uw diner, verjaardagsfeest of babyborrel toe te voegen.

Unieke locaties voor uw privé event

De unieke locaties die DeGusteau u te bieden heeft, zorgen voor een onvergetelijke beleving van uw privé event. Bij Grand Café Ledeboer kunt u bijvoorbeeld borrelen in de originele bankkluis van het gebouw, welke nu ingericht is als wijnkluis. Maar ook is deze locatie compleet af te huren, voor uw feest. Wat dacht u namelijk van een onvergetelijk avondje feesten in Almelo met uw vrienden? Ook dat kan bij Grand Café Ledeboer en wel in een echte VIP lounge, met eigen DJ en heerlijke hapjes. Alles voor een top feest!

Michelinster diner arrangement

Wilt u samen met familie of vrienden genieten van een luxe, uitgebreid diner in sfeervolle omgeving? Met gerechten die passievol en met vakmanschap bereid zijn door SVH Meesterkok Lars van Galen, geserveerd door de deskundige bediening van Restaurant ’t Lansink? Kies dan voor het ultieme Michelinster diner arrangement. U kunt een private dining arrangement reserveren in een van de private dining salons van Restaurant ’t Lansink. Een unieke avond met familie en vrienden om iets bijzonders te vieren.

Museum als feestlocatie

Maar ook Museum No Hero in Delden of Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen, zijn buitengewone locaties om iets te vieren met familie en vrienden. Of het nu gaat om een brunch, borrel, diner, verjaardagsfeest of bal, het zijn de ideale locaties om een besloten feest te vieren. Eventueel aangevuld met een interessante rondleiding, waardoor uw gasten op een leuke manier verrast worden.

Trouwen op een landgoed

Gaat u trouwen? Voor een onvergetelijke bruiloft kunt u op al onze locaties terecht, ook op de sprookjesachtige landgoederen ‘Hof te Boekelo’, ‘Zonnebeek’ en ‘Singraven’. Samen met u stellen we een mooi arrangement samen dat past bij uw wensen, zodat u kunt genieten van een prachtige dag.

Restaurant op wielen

Heeft u zelf een ideale locatie voor uw familiefeest of feest voor vrienden, maar zoekt u nog een leuke surprise? Dan rijdt DeGusteau u graag de FoodTruck & more voor; een restaurant op wielen, om u te voorzien van een unieke hotdog, broodje beenham of culinaire amusegerechten, diverse koffiespecialiteiten en meer. Daarbij een heuse biertap en uw feest is compleet.

Wilt u graag al onze mogelijkheden weten of heeft u vragen? Wij staan u graag te woord en helpen u met genoegen bij het organiseren van uw privé event met familie en vrienden.

Onze arrangementen
Filter
format_quote
Jullie doen je naam echt eer aan. Inderdaad kwaliteit en verfijning tot in de details. Perfectie in alles!
Marilyn Kooij
Review | DeGusteau Hospitality Groep
Klik hier voor een aanvraag
Heb je een locatie gevonden en wil je een aanvraag doen? Of heb je een vraag? Klik dan hier en we helpen je graag.
Informatie aanvragen