Culinaire arrangementen | DeGusteau Hospitality Groep

Culinair

Culinair genieten

DeGusteau Hospitality Groep gaat voor kwaliteit en verfijning tot in de details. Perfectie in alles! De juiste balans in sfeer en smaak. Zo maakt DeGusteau elke bijzondere gelegenheid een waardevolle herinnering. Binnen DeGusteau zijn de gerechten voor uw lunch of diner op hoog culinair niveau bereid en worden door vakkundig personeel geserveerd. Zo kunt u optimaal en onbezorgd genieten van de culinaire hoogstandjes.

Van foodtruck tot sterrenrestaurant

Zoals hierboven al verteld, hecht DeGusteau veel waarde aan kwaliteit en verfijning. Of het nu gaat om gerechtjes die wij serveren vanuit onze FoodTruck of om de gerechten waarvan u geniet in sterrenrestaurant ’t Lansink. Op al onze locaties in Twente, kunt u culinair genieten op hoog niveau!

Hotel-Restaurant ’t Lansink

Ultiem culinair genieten doet u in Restaurant ’t Lansink in Hengelo. In het restaurant dat bekroond is met een Michelinster, wordt u heerlijk in de watten gelegd door het deskundige personeel. Patron Cuisinier Lars van Galen en zijn brigade bereiden met de beste streekproducten eigentijdse, culinaire verrassingen. In het prachtige, monumentale pand kunt u op ontspannen manier genieten van een onvergetelijke lunch of diner.

Grand Café Ledeboer

Een authentieke sfeer in een modern jasje; dat is wat u ervaart in Grand Café Ledeboer in Almelo. Ook hier kunt u uw hart ophalen op culinair gebied. In dit voormalig bankiershuis bereiden Chef de Cuisine Rick Blanken en zijn team uw gerechten met heerlijke streekproducten en serveren deze met diverse kwaliteitswijnen. Het restaurant is door Guide Michelin beoordeeld met een Bib Gourmand, wat staat voor een uitstekende prijs-kwaliteit restaurant. In 2018 is Ledeboer in Almelo toegetreden tot de toprestaurants van Twente; Twente Culinair.

Foodtruck

Voor een los karakter, maar met culinaire hoogstandjes, kunt u gebruik maken van onze DeGusteau FoodTruck & more. Dit restaurant op wielen is bedacht door Lars van Galen en is gehuisvest in een Mercedes 409 Brandweertruck. Vanuit deze foodtruck worden unieke hotdogs, een broodje beenham, culinaire amusegerechten, diverse koffiespecialiteiten en meer aan u geserveerd. Hierbij ontbreekt een heuse biertap niet, zodat u optimaal kunt genieten van deze verrassende, culinaire belevenis. De Foodtruck kan op uw gewenste locatie voor komen rijden en zal zeker de aandacht van uw gasten trekken.

Andere culinaire locaties

Wilt u in een bijzondere omgeving genieten van de culinaire hoogstandjes van onze topkoks? Dat is zeker mogelijk! Zo serveren wij uw lunch of diner ook in Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen of in Museum No Hero in Delden. U kunt op deze manier culinair genieten in een bijzondere en memorabele omgeving, zomaar in Twente! Heeft u een bijzondere gelegenheid om te vieren, zoals een bruiloft of wilt u graag een exclusief diner organiseren? Dan kunt u eens kijken naar onze mogelijkheden op één van de landgoederen ‘Hof te Boekelo’, ‘Zonnebeek’ of ‘Singraven’. Ook hier kunnen wij de gerechten van onze topkoks op locatie serveren, voor een onvergetelijk culinair genot.

Onze arrangementen
Filter
format_quote
Jullie doen je naam echt eer aan. Inderdaad kwaliteit en verfijning tot in de details. Perfectie in alles!
Marilyn Kooij
Review | DeGusteau Hospitality Groep
Informatie aanvragen
Kwaliteit en verfijning tot in de details. Perfectie in alles! De juiste balans in sfeer en smaak. Zo wordt elke bijzondere gelegenheid een waardevolle herinnering.
Informatie aanvragen