Bedrijfsfeest | DeGusteau Hospitality Groep

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Heeft u de taak om een bedrijfsfeest in Twente te organiseren? Dan bent u op de juiste plek beland. DeGusteau biedt u originele locaties, zodat uw evenement zeker een succes wordt.

Actief, ontspannend of culinair

Een bedrijfsfeest moet voor iedereen leuk zijn en bij elke weersomstandigheid door kunnen gaan. Dat klinkt moeilijk, maar DeGusteau heeft overal een oplossing voor en regelt het allemaal. Actief, ontspannend of culinair: er is voor ieder wat wils, zowel voor uw indoor als outdoor bedrijfsfeest! Of het nu gaat om een themafeest, een bedrijfsfeest met teambuilding element, een knallende party met foodtruck, een intiem feest met op de achtergrond een knapperend haardvuur of een event in een wel heel bijzondere omgeving; bij DeGusteau is het allemaal mogelijk.

Unieke locaties 

De locaties van DeGusteau zijn uitermate goed geschikt voor een bedrijfsfeest, personeelsfeest of bedrijfsuitje. In samenwerking met VenderBosch Events zijn uiteenlopende themafeesten en spelshows ontwikkeld die op verschillende locaties van DeGusteau uitgevoerd kunnen worden.

Culinair of gewoon een borrel

Natuurlijk is het ook mogelijk om een rustig bedrijfsfeest te houden, met een heerlijk diner en fijne borrel. U geeft uw bedrijfsuitje dan een culinair en sfeervol tintje, waarbij u vooraf eventueel kunt genieten van een rondleiding met gids door het prachtige Tuindorp of door Museum No Hero in Delden. Of wat dacht u van een mooie rit in een oude stoomtrein die u van Haaksbergen naar Boekelo brengt? Ideaal voor een gezellige bedrijfsborrel in een wel heel bijzondere en wisselende omgeving.

Bedrijfsfeest op eigen locatie

Heeft u zelf een geschikte locatie, zoals uw kantoor of bedrijfshal? Met ruim 20 jaar ervaring in party catering, kunt u een team van DeGusteau inhuren om uw bedrijfsfeest onvergetelijk te maken. U geeft uw wensen aan en wij bepalen samen wat u daarvoor nodig heeft. Of het nu gaat om een smakelijke BBQ of een exclusief Michelinster diner; wij hebben de kwaliteit in huis!
Ook een foodtruck, kan uw feest op uw eigen locatie een verrassende en hippe draai geven. De foodtruck is compleet omgebouwd tot rijdende keuken, zodat wij u kunnen voorzien van bijvoorbeeld een unieke hotdog, broodje beenham of culinaire amuse-gerechten. Daarbij een heuse biertap en uw bedrijfsfeest op elke locatie in Twente is compleet.

Voor elke bijeenkomst, formeel of informeel heeft DeGusteau dus een passend aanbod. Hierbij valt een actieve dag natuurlijk perfect te combineren met een gezellige borrel, culinair diner of knallend feest als afsluiting.  Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Wij helpen u graag verder!

Onze arrangementen
Filter
format_quote
Jullie doen je naam echt eer aan. Inderdaad kwaliteit en verfijning tot in de details. Perfectie in alles!
Marilyn Kooij
Review | DeGusteau Hospitality Groep
Klik hier voor een aanvraag
Heb je een locatie gevonden en wil je een aanvraag doen? Of heb je een vraag? Klik dan hier en we helpen je graag.
Informatie aanvragen