Themafeest | DeGusteau Hospitality Groep

Themafeesten & Spelshows 

Themafeesten & Spelshows 

Bij De Gusteau kan je niet alleen lekker eten, ook zijn onze locaties uitermate goed geschikt voor een personeelsfeest, of bedrijfsuitje. In samenwerking met VenderBosch Events hebben wij een aantal themafeesten en spelshows ontwikkeld.

U heeft vast al een doel voor ogen voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest in Twente, Overijssel. Gezellig borrelen, dansen op de dansvloer, competitie tussen collega’s, actief bezig zijn of een combinatie van dit alles. Bij De Gusteau is het allemaal mogelijk.

De Themafeesten & Spelshows arrangementen:

We hebben een aantal thema’s en Spelshows voor u uitgelicht; Casino Royale, Apres Ski, Ik hou van Holland, de Jaren 60/70/80 en/of actieve Spel shows zoals Miljoenenjacht, Moorddiner of Mannen tegen de Vrouwen. De spelshows, themafeesten zijn uitermate geschikt voor bedrijven. Of het nu gaat om een formele of informele bijeenkomst, De Gusteau heeft voor elke bijeenkomst een passend aanbod. Uiteraard valt een interactieve dag perfect te combineren met een gezellige borrel of culinair diner als afsluiting. U maakt een keuze uit een van de volgende arrangementen en selecteert daarbij een themafeest of spelshow. Minimaal 30 personen, maximaal 150. ( Exclusief vanaf 75 personen)

Live Cooking Arrangement- Ledeboer;

vanaf € 25,50 per persoon (excl. BTW en dranken)
U kunt bij Ledeboer terecht voor een ‘Live cooking’ arrangement van Chef de cuisine Rick Blanken en zijn team. De chefs bereiden vanuit de centrale keuken drie verschillende soorten pasta’s en/of Flammkuchen. Inclusief themafeest naar keuze.

Bij te boeken bij dit arrangement:

  • Keuze voorgerecht vanaf € 10,00
  • Keuze dessert € 6,50
  • Drankarrangement (4-uur vanaf à € 24,50 per persoon)

3-gangen diner arrangement – Lansink, Ledeboer, Hof te Boekelo, No Hero; 

vanaf € 47,50 per persoon (excl. BTW en dranken)
De Gusteau werkt met zoveel mogelijk samen met producenten en collega’s uit deze streek. Het drie gangen diner is een wisselend menu aangepast aan het seizoen, bestaande uit de specialiteiten van vandaag. U kunt het drie gangen menu uitbreiden met extra gangen.

Bij te boeken bij dit arrangement:

  • Bijpassend wijn arrangement vanaf €19,50 of drankarrangement (4-uur vanaf à € 24,50 per persoon)
  • Extra gang, va. € 10,00

Walking diner arrangement- Lansink, Ledeboer, Hof te Boekelo, No Hero;  

vanaf € 47,50 per persoon (excl. BTW en dranken)
Lekker dineren, maar dan informeel. Wij serveren 5 vorkjes gerechten alwaar u van te voren een selectie uit heeft gemaakt. De keuze lijst sturen wij graag naar u toe.

Bij te boeken bij dit arrangement:

  • Bijpassend wijn arrangement vanaf €19,50 of drankarrangement (4-uur vanaf à € 24,50 per persoon)

Extra gang, va. € 10,00

Wij maken graag een passend voorstel voor je
Neem gerust contact met ons op!